Alla inlägg under augusti 2012

Av J.Nilsson - 19 augusti 2012 05:35

Har haft en kalas trevlig kväll som började med vin och tacos hemmahos Johanna med Stoffe, Anna och Sofie oxå =) Mycket gott o mycket trevligt. Sen åkte vi vidare till Tisse vid halv nio, va inte så där jätte många där som vi kände. Men va gjorde de, trevligt va de ju iaf! =D

Nehe man får väl försöka sova ;)
Natti!

Av J.Nilsson - 17 augusti 2012 23:44

Hej hopp!
Idag blev de en sväng te Kalmar och IKEA alltså =) fick massa braiga saker handlat. Hittade dock ingen hylla till badrummet, men det blev ett rött sängbord, nya sängkläder och två ek hyllor till köket. Eftersom köket e så litet som de är o det därför bara finnsp två köksskåp, så tänkte jag att jag kunde sätta fram mina burkar med mjöl, socker o ris o sånt så kunde jag få plats med lite annat i skåpen =)
Jag tror att de ska bli bra, idén ser bra ut i mitt huvud än så länge iaf ;)
Nä nu ska de sovas här, natti!

Av J.Nilsson - 16 augusti 2012 23:18

Åkte hem te om igår efter jobbet, o gjorde min supergoda kasslergratäng. Mumma!
O idag sov jag superlänge, sjukt skönt att få ta igen lite sömn =P sen tog jag ett dopp i havet framåt kvällen o de va verkligen inte helt fel de. Väldigt lugn dag med andra ord =) imon blir de nog Kalmar en sväng med Jååäna om tiden räcker till ;)
Nu ska de sovas iaf! Nighty!

Av J.Nilsson - 14 augusti 2012 21:38

Första jobbdagen idag efter ledigheten o chefen e på semester =) kom ett larm i natt där roboten sa att den hade problem med flera mjölkningar. O efter den utryckningen hade jag väldigt svårt att somna om, somnade en timme innan jag skulle gå upp o försov mej en halvtimme ^^
Dagen har varit lugn i övrigt, allt har funkat förutom att en skrapa på en av utgödslingarna lossnade men de va ju bara te o sätta dit den igen =)

O ikväll har jag gått en promenad på 4 km för att utforska lite, bättre än inget ju ;) o ojjojjojj vad jag gillar mina nya gympaskor! Dom är helt fantastico!
Duschen e passerad, o nu sitter jag o tittar på en film på 6an "Final Call". Har sett den förr men jag tycker den e rätt bra.
Men nu får de snart bli sängen =)

Natti!

Av J.Nilsson - 13 augusti 2012 18:50

Sista lediga dagen idag, imon e de back on track som gäller efter att ha varit ledig i en veckan. Eller va ju sjukskriven tisdag o onsdag förra veckan men sen hade jag inlagd ledighet i schemat torsdag, fredag o måndag. Soft!

Men man får allt lite mersmak när man väl börjat va ledig! Men jag saknar ju kossorna oxå, så ska bli skönt o börja jobba igen samtidigt. Jobbar ju dessutom bara två dagar nu, tisdag o onsdag innan jag e ledig 4 dagar till =) Jihuuu =)


Men nu ska jag ta o packa ihop mina grejer så får de bära av hem te Tving sen om nån timme =) Sis o familj åker ju hem imon förmiddag, skulle åkte i Söndags förmiddag men stannade ett par dar te ;D


Höres!

Av J.Nilsson - 12 augusti 2012 21:36

Har haft en underbar dag på havet med famljen!

Stannade även till vid brofästet o fikade =)


     


 


Underbara familj! ♥

Av J.Nilsson - 11 augusti 2012 23:40

Fick tråkigt så har precis gått 5 km i den härliga kvällsluften. Så nu ska jag skutta in i duschen sen kommer jag sova gott! =)


Natti!

Av J.Nilsson - 11 augusti 2012 21:29

Åh, jag har SÅÅÅ kärat ner mej i dessa 2 par skor!


   


Mej wanna ha!!

FÅr se om jag tar mej råd att köpa båda eller om de bara blir ett par!


Ikväll är det sista kvällen som Sis e är, dom åker imon förmiddag.

Och idag har jag tränat, tränat o tränat med lillskruttis på cyklen utan stödhjul.

O till slut så lärde hon sej äntligen! =D

Hon e såå dutti! Hon kan cykla rakt, o ibland klarar hon av att svänga men oftast svänger hon för tvärt så de välter. O hon kan inte starta själv, men puttar man igång henne så kan hon! =D

Hoppas SÅ att Sis med familj bestämmer sej för att flytta ner igen efter över 10 år uppe i storstan. Dom har pratat om det ett tag nu men vi får se =)


Och ikväll har vi ätit grillat! Mumsigt med grillad majskolv!

Nu får de bli en film innan det blir bädden =)


Ha de!

Ovido - Quiz & Flashcards